Crema de carbassa amb oli picant de taronja i coriandre

Una senzilla crema de carbassa amb el toc d´un oli certament especial.

Ingredients:

350 gr de carbassa

100 gr de patata

50 gr de tomàquet pelat i sense llavors

1 gra d´all

oli especial: oli extra verge, suc de taronja, coriandre fresc picat, 1 bitxo picat, sal

 

En una cassola enrossim la carbassa i la patata amb l´all, afegim el tomàquet, deixem coure una mica i ho cobrim amb aigua (o brou de verdures si en teniu a mà). Quan estigui ben cuit ho tritureu i passeu a preparar l´oli. Piquem el coriandre fresc i el bitxo i ho emulsionem amb un parell de cullerades de suc de taronja i uns 100 ml d´oli extra verge, amb un xic de sal, donant un sabor esplèndid al plat. Si us agrada molt el picant poseu més bitxo…

IMG_8697

~ per picanyol a 30/05/2015.

Una resposta to “Crema de carbassa amb oli picant de taronja i coriandre”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: