Rigatoni amb sípia i trompetes de la mort

Una mena d´arròs negre però amb rigatonis, ja ja, amb l´afegit de les trompetes de la mort. Potser jo hi vaig posar massa tinta, però bé, el resultat és super bo!

Ingredients:

Un parell de sípies mitjanes

cansalada viada (uns 150 gr, opcional…bé, jo no en vaig posar)

400 gr de rigatonis

4 grans d´all

150/200 ml de cervesa negra

300 gr de tomàquet pelat i sense llavors

pebre vermell, orenga, sal, pebre, sucre roig

tinta de sipia barrejada amb brou de peix

300 gr de trompetes de la mort

all i oli negat

 

Tallem la sípia a daus, l´enrossimamb els alls i la mullem amb la cervesa. Quan comenci a ser toveta hi afegim el tomàquet i el pebre vermell, l´orenga, la sal, el pebre i el sucre. Deixem que es concentri bé, sense pressa. Afegim la tinta amb el brou, i que redueix una mica mentre bullim la pasta. Saltegem les trompetes o les posem directament a la cassola amb la sípia i quan els rigatoni estiguin cuits els barregem també a la cassola. Com a complement un all i oli, negat o no, li ca com l´anell al dit. Molt bo!

IMG_8679

~ per picanyol a 26/05/2015.

Una resposta to “Rigatoni amb sípia i trompetes de la mort”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: