Conill desossat i farcit

Una curiosa (i tunejada una mica respecte a l´original) recepta de conill farcit, possible gràcies a la inestimable col.laboració de la “pollera” que me´l va desossar sencer…jo m´atreveixo amb una cuixa, però tot sencer s´ha de tenir-hi molta traça!

Ingredients:

Un conill sencer desossat

Brou de conill (ossos+ceba+pastanaga+all+llorer)

100 gr d´escarola

100 gr de poma

100 ml de vi ranci

fruits secs (avellanes, ametlles, anacards…)

Carxofes (opcional)

 

El més complicat, almenys per mi, va ser posar el conill ja farcit dins de la malla, ja ja. Primer el tenim obert, el salpebrem i el farcim amb l´escarola (neta, saltejada breument), poma laminada i tallada fina i els fruits secs. Quan el tenim a dins de la malla el posarem al forn ruixat amb brou de conill (l´haurem fet amb els ingredients llistats, enrossint primer els ossos i fent-ho bullir tot unes dues hores) i vi ranci, uns vint minuts per cara aprox. Farem una salsa amb el que quedi de la cocció més la reducció quasi a textura de salsa del brou, lligant-ho al final amb maizena express (permet fer-ho en calent, i com que sou quatre si ho reduissim directament tot a textura de salsa probablement no en tindríem prou, per això lliguem amb maizena quan creiem que ja està prou reduït i té ja bon gust). Ho podeu acompanyar amb carxofes saltejades o amb el que us vingui més de gust, i variar el farciment, amb el que sigui, el conill és molt agraït per a farcits.

IMG_8720

~ per picanyol a 15/05/2015.

Una resposta to “Conill desossat i farcit”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: