Kofte (hamburgueses turques) 13/36

Molt saboroses, barreja d´hamburguesa i mandonguilla, la clau la trobem en una bona maceració i una acurada sel.lecció d´espècies. I sí, està molt bo!

Ingredients:

1 kg de carn de vedella ben picada

2 cebes mitjanes

50 gr de pa sec o ratllat

2 cullerades de iogur grec

1 all

2 ous

1 cullerada d´orenga

1 cullerada de comí mòlt

1 culleradeta de pebre de cayena

1 culleradeta de bitxo picat

1 culleradeta de curry

2 cullerades de julivert picat

sal, pebre

 

Picar la ceba i els alls. Barrejar-ho amb la carn, el julivert, els rovells dels ous, les herbes i espècies, el iogur i una mica d´oli d´oliva. Treballar-ho bé, a consciència, una estona. Cobrir-ho amb paper film i deixar-ho a la nevera entre 3 hores i un dia sencer.

Passat aquest temps es tracta de formar boles de la mida que vulgueu, enfarinar-les i fregir-les. Acompanyar-ho d´amanida, tomàquet, alvocat, pa de pita, iogur batut…el que vulgueu, tot això li va molt bé!

IMG_8421

~ per picanyol a 05/05/2015.

2 Respostes to “Kofte (hamburgueses turques) 13/36”

  1. Buah! Aquesta la faig súper fijo!

  2. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: