Chana Dhai (llenties estofades)

Senzill plat de llenties estofades, en aquest cas grogues, en una recepta oriental super bona.

Ingredients:

150 gr de llenties grogues

1 ceba picada

1 pebrot verd i un de vermell

1 bitxo

1 tros d´arrel de gingebre

1 tomàquet tallat a daus

1 cullerada de comí mòlt

brou d´au o de verdures

 

Sofregim la ceba amb els pebrots, tallats a quadrets petits. Afegim el bitxo, el gingebre (tallat petit també) i el tomàquet, tallat petit sense llavors ni pell. Sofregim una mica més tot plegat per afegir-hi les llenties, el comí mòlt i, finalment, el brou que preferiu. Deixar-ho estofar lentament una horeta i tindreu un guisat deliciós. També podeu utilitzar llenties vermelles, el resultat serà molt semblant.

IMG_8625

~ per picanyol a 20/04/2015.

Una resposta to “Chana Dhai (llenties estofades)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: