Pastís de carbassa, coco i pastanaga

Boníssima combinació, molt bon resultat. Esponjós, saborós, diferent…val la pena!

Ingredients:

200 gr de mantega

150 gr de sucre roig i 50 gr de sucre blanc

250 gr de farina, 4 ous

250 gr de taronja confitada

1 culleradeta de polpa de vainilla

1 pela de taronja ratllada

1 culleradeta de canyella en pols

16 gr d´impulsor, 1 pessic de sal

100 gr de coco ratllat, 100 gr de pastanaga ratllada, 150 gr de carbassa ratllada

50 gr de nous del Brasil

Iogurt de coco/gelat de taronja

 

Barregeu tots els ingredients, si teniu termomix és ideal, fins a obtenir una crema espessa i homogènia. Podeu separar les clares dels rovells, batre-les a punt de neu i així guanyar esponjositat (jo no ho vaig fer, però és quelcom a tenir en compte). Enfornar-ho una hora a 160 graus.

Servir-ho acompanyat de iogurt cremós de coco o gelat de taronja…potser també es poden combinar les dues coses fent una “llengua” de iogurt i una bola de gelat!

IMG_8663

~ per picanyol a 18/04/2015.

Una resposta to “Pastís de carbassa, coco i pastanaga”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: