Goulash de porc amb pebrot escalivat i xips de carxofes
Boníssima recepta, saborosa, amb uns tocs molt especials i que es complementen molt bé.
Ingredients:
I kg de coll de porc
2 cebes grosses
2 tomàquets madurs
1 pebrot vermell (escalivat)
2 cullerades de pebre vermell fumat
1 cullerada de pebre vermell picant
1 litre de brou de carn
4 carxofes
farina
sal, pebre
tallem la carn a daus grossos, els salpebrem i enfarinem, per tot seguit enrossir-los a foc fort. Reservem i a la mateixa cassola hi fem un sofregit de ceba. Uns vint minuts més tard hi incorporem el tomàquet, a daus, sense pell ni llavors. Quan estigui ben concentrat recuperem la carn, afegim els pebres vermells i ho cobrim amb el brou. Quan arrenqui el bull posem el foc baix i deixem coure unes dues hores. Mentrestant haurem fet el pebrot al forn i per acompanyar també podeu fer una mica d´arròs blanc si voleu. El que sí farem segur és laminar les carxofes i saltejar-les, però ja cap al final de la cocció de la carn, a la qual li afegirem el pebrot escalivat i tallat a tires perquè faci un bull ben bo tot junt.
Reblogged this on Celler-Adocse.