Murgh biryani (pollastre al curry amb arròs)

Jo diria que quan vaig fer un mini curset de cuina “oriental” aquesta recepta, o una variació, ja hi era. Em sona això del pollastre “biryani”…però era un xic diferent. S´ha d´anar en compte en aquesta recepta amb el punt de cocció de l´arròs, és molt fàcil que es passi…

Ingredients:

2 tasses d´arròs basmati, llorer, clau, cardamom, canyeta (per coure l´arròs aen deu tasses d´aigua)

750 gr de pollastre desossat sense pell

per al marinat del pollastre: xili en pols, gingebre, all, cúrcuma, 1 iogurt grec, suc de llimona, garam masala, coriandre en pols

coriandre i menta fresca

guarnició: 8 brins de safrà, llet calenta, aigua de roses, mantega

 

Primer tallem en trossos mitjans el pollastre i el marinem amb totes les espècies i altres ingredients. Normalment les mides serien una o dues cullerades de cada una, al vostre gust. deixar-ho uns tres quarts d´hora aprox.

Bullim les espècies que acompanyen l´arròs, les retirem i llavors hi afegim l´arròs, deixant-lo mig cru. O podeu fer-ho tot junt…

Daurem la ceba en una cassola i qauns igui rossa hi afegim el pollastre marinat. Quan la carn ja estigui mig feta hie scampem per sobre l´arròs, i ho deixem coure tapat fins que esigui juntament amb els ingredients de la guarnició (de llet amb un parell de cullerades es suficient).

IMG_8565

~ per picanyol a 01/04/2015.

Una resposta to “Murgh biryani (pollastre al curry amb arròs)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: