Pollastre amb suc i carxofes

Boníssima recepta, que de fet no és altra cosa que un pollastre a la cassola amb carxofes, gran combinació!

Ingredients:

1 pollastre a octaus

4/6 carxofes

brou de pollastre

picada: 3 alls i dos tomàquets escalivats, ametlles torrades, julivert, pebre vermell dolç

 

Saltegem les carxofes, enrossim el pollastre salpebrat i ho cobrim amb brou, fent-lo coure a foc lent una mitja horeta. Tot seguit hi afegim la picada i al final de la cocció (una vint minuts més, aprox) les carxofes, tallades a quarts (si les talleu més petites poden quedar massa esmicolades). Retirem el pollastre i les carxofes i fem que redueixi la salsa una mica més…

IMG_8585

~ per picanyol a 25/03/2015.

Una resposta to “Pollastre amb suc i carxofes”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: