Curry de pollastre a l´estil tailandès

Un curry típic, clàssic, bo, gens complicat….

Ingredients:

3/4 cuixes de pollastre

2 cebes

un tros de gingebre fresc

2 cullerades de pasta de curry

Mig litre de llet de coco

coriandre fresc

1 cullerada de sucre de canya

1 llima

3 cullerades de salsa de peix tailandesa

100 gr de tirabecs o mongeta tendra

Tomàquet cherry o similar

150 gr d´arròs basmati

 

Enrossim les cuixes, tallades a daus, desossades. Tot seguit hi afegim la ceba i el gingebre, i en quant sigui transparent la pasta de curry tot fent que s´integri bé. Mullem amb la llet de coco i la salsa de peix, deixant´ho coure tapat i a foc lent entre 20 i 30 minuts, havent-hi posat també el sucre de canya. Mentrestant farem l´arròs amb 200 ml d´aigua, deu minuts tapat a foc lent, a partir que bulli l´aigua. Quan el pollastre estigui a punt ho ruixarem amb suc de llima, rectificant de sal i pebre abans de servir-ho.

IMG_8460

~ per picanyol a 16/02/2015.

Una resposta to “Curry de pollastre a l´estil tailandès”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: