Curry de pollastre a l´estil tailandès
Un curry típic, clàssic, bo, gens complicat….
Ingredients:
3/4 cuixes de pollastre
2 cebes
un tros de gingebre fresc
2 cullerades de pasta de curry
Mig litre de llet de coco
coriandre fresc
1 cullerada de sucre de canya
1 llima
3 cullerades de salsa de peix tailandesa
100 gr de tirabecs o mongeta tendra
Tomàquet cherry o similar
150 gr d´arròs basmati
Enrossim les cuixes, tallades a daus, desossades. Tot seguit hi afegim la ceba i el gingebre, i en quant sigui transparent la pasta de curry tot fent que s´integri bé. Mullem amb la llet de coco i la salsa de peix, deixant´ho coure tapat i a foc lent entre 20 i 30 minuts, havent-hi posat també el sucre de canya. Mentrestant farem l´arròs amb 200 ml d´aigua, deu minuts tapat a foc lent, a partir que bulli l´aigua. Quan el pollastre estigui a punt ho ruixarem amb suc de llima, rectificant de sal i pebre abans de servir-ho.
Reblogged this on Celler-Adocse.