Mongeta tendra amb patata, pastanaga i ceba al vi (9/36)

Sí, ja, verdura bullida…bé, en el meu cas sempre que puc al vapor…però amb un toc sorprenent que mola més del que sembla, l´afegit de la ceba caramelitzada al vi negre. No costa res!

Ingredients:

1/2 kilo de mongeta tendra

2 pastanagues mitjanes

2 patates

1 ceba vermella grossa

150 ml de vi negre

50 ml de vinagre de xerès

1 cullerada petita de sucre roig

1 cullerada de mantega

oli extra verge

sal, pebre

 

Bé, tan senzill com posar a potxar una ceba amb la mantega. Quan comenci a estar toveta hi afegiu el sucre, el vi i el vinagre i ho deixeu reduir. Mentrestant poseu una olla a bullir, o com feu la verdura al vapor, per coure la resta d´ingredients. I ja està, plis plas, un bon sopar amb un toc diferent.

IMG_7581

~ per picanyol a 26/01/2015.

Una resposta to “Mongeta tendra amb patata, pastanaga i ceba al vi (9/36)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: