Mongeta tendra amb patata, pastanaga i ceba al vi (9/36)
Sí, ja, verdura bullida…bé, en el meu cas sempre que puc al vapor…però amb un toc sorprenent que mola més del que sembla, l´afegit de la ceba caramelitzada al vi negre. No costa res!
Ingredients:
1/2 kilo de mongeta tendra
2 pastanagues mitjanes
2 patates
1 ceba vermella grossa
150 ml de vi negre
50 ml de vinagre de xerès
1 cullerada petita de sucre roig
1 cullerada de mantega
oli extra verge
sal, pebre
Bé, tan senzill com posar a potxar una ceba amb la mantega. Quan comenci a estar toveta hi afegiu el sucre, el vi i el vinagre i ho deixeu reduir. Mentrestant poseu una olla a bullir, o com feu la verdura al vapor, per coure la resta d´ingredients. I ja està, plis plas, un bon sopar amb un toc diferent.
Reblogged this on Celler-Adocse.