Crema de boniato i coco (2/36)

Una altra grata sorpresa, una crema diferent i amb un toc oriental super especial.

Ingredients:

800 grams de boniatos

1 litre de brou de pollastre o de verdures

400 ml de llet de coco (una llauna normal)

1 cullerada de gingebre picat

1 cullerada de comí

1 bitxo fresc ( o sec)

1 cullerada de sucre roig

suc de llima

cilantre fresc

 

En una cassola sofregim lleugerament en primer lloc el gingebre, el comí i el bitxo, afegint-hi tot seguit el boniato tallat a daus i una miqueta de suc de llima. Ho salpebrem i deixem coure, remenant tot sovint, fins que el tubercle estigui tovet. Mullem llavors amb el brou i en uns minuts amb la llet de coco. Deu minuts més tard ho retirem del foc, ho triturem i rectifiquem de suc de llima, sal i picant (en el meu cas vaig posar dos bitxos secs, petits però amb totes les llavors…i picava molt! Ho vaig solucionar posant-hi més brou i una mica de iogurt). Es super bona!!!

IMG_8091

~ per picanyol a 15/12/2014.

Una resposta to “Crema de boniato i coco (2/36)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa una resposta a Administrador Cancel·la la resposta