Crema de pastanaga caramelitzada, taronja i iogurt (3/36)

Una crema sorprenent, on la clau és sense dubte la utilització del bicarbonat per accelerar la caramelització i donar-li un toc super especial.

Ingredients:

750 gr de pastanagues

4 taronges de suc

1 Iogurt natural

100 gr de mantega

1/2 cullerada rasa de bicarbonat

Aigua o brou de pollastre

Cilantre picat (o julivert)

sal, pebre

 

Tallem la pastanaga a daus i la sofregim en una cassola amb mantega, bicarbonat i sal. Tapem i remenem de tan en quan durant uns trenta minuts. Mullem amb brou de pollastre o amb aigua i ho triturem ben fi.

Uns minuts abans de servir-ho ho tornem a escalfar, retirant-ho del foc acte seguit i afegint-hi el suc de taronja, servint-ho amb iogurt i cilantre o julivert picat. Una crema que sorprèn i no deixa indiferent!

IMG_8079

~ per picanyol a 04/12/2014.

Una resposta to “Crema de pastanaga caramelitzada, taronja i iogurt (3/36)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: