Crema de musclus (51/69)
Una manera diferente de ver una crema de musclus. Econòmica, pràctica i fàcil de ver, ideal!
Ingredients:
1 kilo de musclus
1 fulla de llorer
1 ceba
100 ml de vi blanc
40 gr de farina
40 gr de mantega
uns brins de safrà
sal, pebre
Obrim els musclus amb el vi, la ceba, el llorer i 1 litre d´aigua. Colem el brou resultant i el reservem. Fem un roux amb la farina i la mantega (primer la mantega, i quan s´hagi fós hi afegim la farina….remenem bé i deixem coure a foc lent uns deu minuts) en una cassola gran i mullem amb el brou que havíem reservat. Salpebrem i tot remenant amb les varilles deixem coure uns vint minuts. Mentrestant treiem els musclus de les seves closques i els repartim entre els bols on anirà la crema. Si en sobren sempre els podem utilitzar per fer una altra sopa o una pasta o el que us passi pel cap!
Reblogged this on Celler-Adocse.