Sopa de ruca amb formatge de cabra (49/69)

Excel.lent, sorprenent i refrescant (malgrat que en principi és calenta, tot i que pot servir-se freda) sopa de ruca (rúcula), senzilla a més no poder!

Ingredients:

300 gr de ruca

1 porro

1 patata

sal, pebre

oli

4 rodanxes de formatge de cabra

farina

 

Saltegem el porro amb una mica d´oli, hi posem també la patata tallada a daus (o com vulgueu!), ho salpebrem i mullem amb un litre i mig d´aigua aprox. 15 minuts més tard hi afegim la ruca i ho bullim  uns cinc minuts més. Ho triturem i, si fa falta, ho colem.

Enfarinem els trossos de formatge i els fregim, enplatant immediatament.

IMG_6482

~ per picanyol a 09/06/2014.

Una resposta to “Sopa de ruca amb formatge de cabra (49/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: