Bullabessa senzilla (43/69)

Doncs això, que és una sopa inspirada en la bullabessa però més senzilla. El brou ja el tenim fet, però millor que sigui consistent, i de peix només utilitzem el congre i el lluç.

Ingredients:

1 litre i mig de brou de peix de roca (escorpores petites, aranyes petites, rates petites, cintes, galeres, etc)

uns brins de safrà

4 talls de congre

1 lluç petit

1 cullerada d´anís sec (o una cullerada d´anís verd, en fulla, la matafaluga)

4 llesques de pa de barra

all

oli, sal, pebre

 

Bé, partim de la base que ja tenim un super brou de peix de roca, fet amb els que he anomenat a la llista d´ingredients més un sofregit de ceba, pastanaga i porro. Posem el congre a dins i ho fem bullir deu minuts. Hi afegim el lluç, si podem net d´espines, i en cinc minuts treiem els dos peixos del brou. HI posem llavors l´anís, el safrà, la sal i el pebre, i que bulli deu minuts, destapat, així es concentra més. Mentrestant torrem les llesques de pa i les freguem amb all, i presentem el brou amb el peix esmicolat, o almenys sense cap espina i en trossets petits, apart. Una petita gran delicia!

IMG_6108

~ per picanyol a 05/06/2014.

Una resposta to “Bullabessa senzilla (43/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: