Crema ràpida de patates i ceps (45/69)

Tal com diu el seu nom aquesta és una crema ràpida, i que a més a més es fa amb ceps secs, així que la podeu fer quan vulgueu!

Ingredients:

1 porro

1/2 kilo de patates

un bon grapat de ceps secs

oli, sal

un litre i mig d´aigua

crema de llet (opcional)

Tallem el porro a rodanxes i el sofregim amb oli fins que sigui transparent. Afegim les patates, escantonades, i els ceps, directament secs (també els podeu estovar, però com que han de bullir amb la patata…). Ho sofregim tot plegat una mica i mullem amb l´aigua. Foc lent durant vint minuts. Ho triturem, passem pel colador de reixa i si voleu podeu afegir-hi al final una mica de crema de llet. Jo crec, però, que no fa falta.

IMG_6228

Advertisement

~ per picanyol a 30/05/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: