Amanida ganaria (125/135)

Excel.lent amanida que ben bé podria anomenar-se “carxofes ganaria”, ja que es tracta d´uns cors de carxofa farcits de mozzarella, olives, tomàquets, tàperes, ou dur…

Ingredients:

12 carxofes

1 llimona

50 gr d´olives verdes sense pinyol

100 gr de mozzarella

2 ous

2 tomàquets mitjans

julivert picat

1 cullerada sopera de tàperes

1 cullerada de cafè de harissa

sal, pebre

 

Preparem primer els cors de carxofa. Els anem reservant amb aigua i llimona i quan els tinguem tots a punt ho portem a ebullició, i ho mantenim a foc mitjà uns 20 minuts. Mentrestant escaldem i pelem els tomàquets, els hi treiem les llavors i els tallem a daus. Posem a coure els ous (els volem durs) i piquem les olives, les tàperes i el julivert. Fem el mateix amb els ous durs i ho posem tot en un bol. Barregem bé i hi afegim oli d´oliva, sal, pebre, una mica de suc de llimona i la harissa.

Quan tinguem cuites les carxofes les deixem refredar, apretem el centre amb un dit per deixar espai per al farcit i ho omplim amb la farsa que hem preparat.  Opcionalment ho podem acompanyar amb una vinagreta senzilla, d´oli amb vinagre de mòdena.

I es bo no, boníssim!

IMG_5961

~ per picanyol a 21/04/2014.

Una resposta to “Amanida ganaria (125/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: