Amanida de fruits del mar amb chermoula (122/135)

Senzill i efectiu aperitiu, més que entrant, fàcil i ràpid de preparar, tot i que una mica de maceració final no li va gens malament, al contrari!

Ingredients:

250 gr de gambetes

mig kilo de musclus

1 llimona

100 gr d´olives negres sense pinyol

Chermoula: 1/2 manat de julivert, 1/2 manat de cilantre fresc, 1 dent d´all, 1 llimona, 1 mica de pebre vermell, 1 mica de comí mòlt, curcuma, pebre

 

Fem els musclus al vapor. En guardem només la carn, no farem res amb les closques. Piquem les herbes, l´all i ho saltegem en una paella amb suc de llimona. Afegim el pebre vermell, el comí i la curcuma. Paral.lelament saltegem les gambes amb una mica d´all i quan estiguin mig cuites les posem a l´altra paella, on preparem la chermoula, juntament amb la carn dels musclus i les olives negres tallades. Remenem bé i ho posem en un bol. Tapem i ho reservem, dins o fora de la nevera, depenent de l´estona que falti per menjar-s´ho.

IMG_5805

~ per picanyol a 15/04/2014.

Una resposta to “Amanida de fruits del mar amb chermoula (122/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: