Amanida de fruits del mar amb chermoula (122/135)
Senzill i efectiu aperitiu, més que entrant, fàcil i ràpid de preparar, tot i que una mica de maceració final no li va gens malament, al contrari!
Ingredients:
250 gr de gambetes
mig kilo de musclus
1 llimona
100 gr d´olives negres sense pinyol
Chermoula: 1/2 manat de julivert, 1/2 manat de cilantre fresc, 1 dent d´all, 1 llimona, 1 mica de pebre vermell, 1 mica de comí mòlt, curcuma, pebre
Fem els musclus al vapor. En guardem només la carn, no farem res amb les closques. Piquem les herbes, l´all i ho saltegem en una paella amb suc de llimona. Afegim el pebre vermell, el comí i la curcuma. Paral.lelament saltegem les gambes amb una mica d´all i quan estiguin mig cuites les posem a l´altra paella, on preparem la chermoula, juntament amb la carn dels musclus i les olives negres tallades. Remenem bé i ho posem en un bol. Tapem i ho reservem, dins o fora de la nevera, depenent de l´estona que falti per menjar-s´ho.
Reblogged this on Celler-Adocse.