Conill amb llagostins i crema de ceba (120/135)

Bona recepta, la salsa queda bona bona, sobretot si feu com jo i opteu per passar-ho tot, ceba inclosa, pel turmix.

Ingredients:

1 conill tallat a octaus

4 cebes grosses

12 llagostins

3 tomàquets

1/2 cabeça d´alls

1 fulla de llorer

una branca de farigola

brou de conill o pollastre

1 cullerada sopera de pebre vermell

una mica de cognac

 

Daurem els trossos de conill. A la mateixa cassola hi fem un bon sofregit amb totes les cebes i els alls, amb les herbes i més endavant amb el tomàquet pelat i sense llavors. Abans de tirar-hi el tomàquet, però, mullem amb el cognac i quan s´hagi evaporat l´alcohol serà el moment de posar-hi el tomàquet. Deixem que es vagi fent i quan ho comencem a veure sequet tornem a posar-hi els talls de conill i mullem amb el brou, a cobrir. Tapem i deixem coure uns tres quarts d´hora. Dins d´aquest guisat també hi haurem posat, al mateix temps que recuperàvem els talls de conill, els caps i les closques dels llagostins.

Quan el conill estigui ben tovet, ben cuit, el retirem i passem pel turmix la ceba i tot el suc de la cocció, sense els caps, les closques, les herbes, etc…Fem els llagostins en un moment a la planxa, colem la salsa si ho veiem necessari i servim. Un plat boníssim!

IMG_5886

 

~ per picanyol a 08/04/2014.

Una resposta to “Conill amb llagostins i crema de ceba (120/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: