Conill amb llagostins i crema de ceba (120/135)
Bona recepta, la salsa queda bona bona, sobretot si feu com jo i opteu per passar-ho tot, ceba inclosa, pel turmix.
Ingredients:
1 conill tallat a octaus
4 cebes grosses
12 llagostins
3 tomàquets
1/2 cabeça d´alls
1 fulla de llorer
una branca de farigola
brou de conill o pollastre
1 cullerada sopera de pebre vermell
una mica de cognac
Daurem els trossos de conill. A la mateixa cassola hi fem un bon sofregit amb totes les cebes i els alls, amb les herbes i més endavant amb el tomàquet pelat i sense llavors. Abans de tirar-hi el tomàquet, però, mullem amb el cognac i quan s´hagi evaporat l´alcohol serà el moment de posar-hi el tomàquet. Deixem que es vagi fent i quan ho comencem a veure sequet tornem a posar-hi els talls de conill i mullem amb el brou, a cobrir. Tapem i deixem coure uns tres quarts d´hora. Dins d´aquest guisat també hi haurem posat, al mateix temps que recuperàvem els talls de conill, els caps i les closques dels llagostins.
Quan el conill estigui ben tovet, ben cuit, el retirem i passem pel turmix la ceba i tot el suc de la cocció, sense els caps, les closques, les herbes, etc…Fem els llagostins en un moment a la planxa, colem la salsa si ho veiem necessari i servim. Un plat boníssim!
Reblogged this on Celler-Adocse.