M´rouzia de Fez (guisat de xai amb ametlles) 112/135

Un dels molts guisats de xai que he fet en aquest receptari que, per variar, està boníssin!!!

Ingredients:

1 kg de xai (espatlla o cuixa)

2 cullerades de smen, mantega rancia marroquina (o mantega…)

2 cullerades soperes de gingebre mòlt

2 cullerades soperes de mel

uns brins de safrà

una mica de cúrcuma

4 cebes

100 gr d´ametlles torrades

100 gr de panses

brou de xai (entre mig i un litre)

Daurem la carn i la reservem. A la mateixa cassola hi fem un sofregit amb tota la ceba, les espècies i la mantega. Vint minuts més tard hi tornem a posar la carn, mullem amb el brou fins a cobrir-ho i deixem coure un mínim de 90 minuts. Passat aquest temps hi afegim les panses, remullades, la mel i les ametlles, pelades. Deixem coure aprox uns quinze minuts més i ja ho tindrem llest. Per llepar-se´n els dits!

IMG_5836

~ per picanyol a 28/03/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: