Zuppa picena (114/135)

Senzillíssima i boníssima sopa de rossellones (xirles) amb patata i mandonguilles petites. Amb brou o amb aigua, easy!

Ingredients:

500 gr de rossellones

300 gr de patates

300 gr de carn de salsitxes

mitja cabeça d´alls

2 branques de romaní fresc

una mica de julivert

3 cullerades de vi blanc

sal, pebre

brou de carn suau/brou de peix/aigua

Podeu fer unes mandonguilles a partir de les salsitxes, tal i com ho explica a la recepta del llibre, o fer com jo i directament tallar a trossets les salsitxes i fer-les a la cassola on tot seguit bulliu les patates tallades a daus amb brou de carn. Com que s´utilitzen xirles doncs també podeu optar per utilitzar brou de peix. Les rosellones les obriu en una paella apart, els alls els sofregiu a la vegada que les salsitxes i per desglassar feu servir el vi blanc. Llavors retireu la carn, hi poseu les patates i les herbes aromàtiques, mulleu amb el brou i quan les patates estiguinquasi a punt hi tireu les salsitxes i les rossellones amb el julivert picat.IMG_5840

~ per picanyol a 27/03/2014.

Una resposta to “Zuppa picena (114/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: