Bacallà “frecole” amb anous (110/135)

Sorprenent recepta de bacallà, cuit al forn, amb una mena de picada molt especial. “Frecole” vol dir molla de pa, i aquesta picada és senzillament això, molla de pa amb anous, all, orenga i oli d´oliva. Fàcil, ràpid i molt gustós.

Ingredients:

4 trossos de bacallà, millor morro, de 150 gr

150 gr d´anous pelades

250 gr de molla de pa del dia anterior…o del matí si ho feu a la nit, però que no estigui sec

1 dent d´all

orenga a discrecció

oli d´oliva extra verge

sal, pebre

Una vegada tenim el bacallà dessalat (jo en aquest cas ja el vaig comprar així) piquem al morter l´all amb les anous. Hi afegim la molla de pa, l´orenga i l´oli. Seguim picant-ho amb la mà de morter i quan veiem que té una bona consistència ho posem a sobre dels lloms. Ho enfornem uns deus minuts, potser una miqueta menys, a 180 graus. Quan veieu que les làmines del bacallà se separen, o marquen aquesta separació, ja ho tindreu llest. Però bé, són aprox uns deu minutets de res.

IMG_5761

~ per picanyol a 22/03/2014.

Una resposta to “Bacallà “frecole” amb anous (110/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: