Sopa de musclus (105/135)

La recepta, una mica adaptada als meus gustos, és originària d´un poble del Llenguadoc i a veritat és que em va sorprendre força, i d´una manera molt agradable.

Ingredients:

1 kilo de musclus

mig kilo de peix de roca

1 pot de crema de llet (opcional)

1 porro

1 pastanaga

1 ceba

2 dents d´all

1 tassa de vi blanc

uns brins de safrà

4 llesques de pa torrat

sal, pebre

Fem un bon brou de peix amb les verdures i el peix de roca. Sofregim primer la ceba i la pastanaga amb el porro i tot seguit hi afegim el peix. Cobrim d´aigua i vint minuts a partir de que bulli per tenir un fantàstic brou. Mentrestant netegem els musclus i els fem en una cassola amb el vi blanc. El suc de la cocció el juntarem amb el brou de peix i junts els reduirem una estona, així tindrem un brou més consistent. Si voleu hi podeu posar crema de llet. Finalment torrem el pa i hi posem a sobre o al voltant els musclus (sense la seva closca…) i el resultat és una fantàstica sopa, super gustosa, molt bona!

IMG_5576

~ per picanyol a 14/03/2014.

Una resposta to “Sopa de musclus (105/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: