Sopa de crancs (97/135)

Deliciosa sopa que podeu millorar fent-hi bullir uns quants fideus quan ja la tingueu feta, o arròs, o les dues coses juntes i tindreu llavors una sopeta de primera categoria i sabor inconfusible, una delicia!

Ingredients:

mig kilo de crancs de roca, dels petits

1 ceba

1 pastanaga

unes branques d´api

Una cullerada de concentrat de tomàquet

un xic d´anís

sopa de pasta o arròs x 4 (opcional…però molt recomanat!)

sal

Poseu oli en una olla/cassola i sofregiu-hi els crancs, aixafant-los per tal que deixin anar tota la seva substancia. Afegiu-hi les herbes, seguiu daurant, afegint-hi una cullerada de concentrat de tomàquet. Cobriu-ho d´aigua generosament i feu-ho bullir entre vint i trenta minuts. Tritureu-ho tot amb el turmix i després ho passeu pel xinès. Amb el brou que us queda podeu fer dues coses (o més!): us el bebeu tal qual o el feu servir de base per a una sopeta de fideus o del que us vingui més de gust. També pot servir de base per a un rissotto…

IMG_5554

~ per picanyol a 28/02/2014.

Una resposta to “Sopa de crancs (97/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: