Tupí de peix (29/69)

Excel.lent sopa de rap amb patates, poc més puc dir!

Ingredients:

mig kilo de peix de roca

cap de rap

la cua del rap, no molt grossa

4 patates

1 cullerada de farina

2 grans d´all

julivert

25 gr d´ametlles torrades

un bitxo petit

sal, oli

pebre vermell

Primer de tot farem un brou de peix amb el peix de roca i el cap de rap. Poseu-hi també (no surt als ingredients) una ceba, una pastanaga, un porro i una branca d´api. Ho sofregiu i després hi afegiu el peix. Vint minuts més vint més de repòs i llest.

Fem bullir les patates, escantonades, amb una picada passada per la paella de julivert, all, ametlles, pebre vermell i bitxo. Vint minuts més tard hi afegiu la farina torrada en una paella, en sec, i ho deixeu bulllir deu minuts més. Quan en quedin cinc hi poseu el rap tallat a daus irregulars i llestos, una sopa boníssima, fàcil i relativament ràpida de fer.

IMG_5601

~ per picanyol a 26/02/2014.

Una resposta to “Tupí de peix (29/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: