Tupí de peix (29/69)
Excel.lent sopa de rap amb patates, poc més puc dir!
Ingredients:
mig kilo de peix de roca
cap de rap
la cua del rap, no molt grossa
4 patates
1 cullerada de farina
2 grans d´all
julivert
25 gr d´ametlles torrades
un bitxo petit
sal, oli
pebre vermell
Primer de tot farem un brou de peix amb el peix de roca i el cap de rap. Poseu-hi també (no surt als ingredients) una ceba, una pastanaga, un porro i una branca d´api. Ho sofregiu i després hi afegiu el peix. Vint minuts més vint més de repòs i llest.
Fem bullir les patates, escantonades, amb una picada passada per la paella de julivert, all, ametlles, pebre vermell i bitxo. Vint minuts més tard hi afegiu la farina torrada en una paella, en sec, i ho deixeu bulllir deu minuts més. Quan en quedin cinc hi poseu el rap tallat a daus irregulars i llestos, una sopa boníssima, fàcil i relativament ràpida de fer.
Reblogged this on Celler-Adocse.