Milfulles de carxofa amb formatge de cabra (94/135)
Una excel.lent recepta, senzilla de preparar i de resultats òptims!
Ingredients:
8/12 carxofes
150 gr de formatge de cabra
rúcula (opcional, per acompanyar)
2 dents d´all
farigola
sal, oli
vinagre balsàmic
La jugada és talar les carxofes a làmines, fregir-les i reservar-les. Tallar també a làmines el formatge de cabra. El podeu tenir marinat amb oli, el vinagre, la farigola i el pebre una bona estona o no fer-ho. Talleu els alls a làmines, fregiu-los i reserveu-los. Construiu quatre mil fulles amb l´ajuda d´unes anelles alternant capes de carxofa i formatge, ho enforneu uns minuts a 180 graus si no heu marinat el formatge, i si ho heu fet no cal que ho enforneu en principi (però podríeu provar-ho!). Ràpid i bo! Ah, podeu fer una vinagreta de vinagre balsàmic per acompanay si voleu…
Reblogged this on Celler-Adocse.