Milfulles de carxofa amb formatge de cabra (94/135)

Una excel.lent recepta, senzilla de preparar i de resultats òptims!

Ingredients:

8/12 carxofes

150 gr de formatge de cabra

rúcula (opcional, per acompanyar)

2 dents d´all

farigola

sal, oli

vinagre balsàmic

La jugada és talar les carxofes a làmines, fregir-les i reservar-les. Tallar també a làmines el formatge de cabra. El podeu tenir marinat amb oli, el vinagre, la farigola i el pebre una bona estona o no fer-ho. Talleu els alls a làmines, fregiu-los i reserveu-los. Construiu quatre mil fulles amb l´ajuda d´unes anelles alternant capes de carxofa i formatge, ho enforneu uns minuts a 180 graus si no heu marinat el formatge, i si ho heu fet no cal que ho enforneu en principi (però podríeu provar-ho!). Ràpid i bo! Ah, podeu fer una vinagreta de vinagre balsàmic per acompanay si voleu…

IMG_5487

~ per picanyol a 25/02/2014.

Una resposta to “Milfulles de carxofa amb formatge de cabra (94/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: