Llenties amb sepietes

Boníssima recepta per a la que val la pena utilitzar unes sepietes petites, tot i que es podria fer igualment amb sèpia tallada a daus…però si trobeu sèpia petita val la pena fer-ho!

Ingredients:

100 gr de llenties pardines

Mig litre de brou de peix

1 cullerada de tomàquet concentrat

1 pastanaga

2 cebes

2 claus

1 trosset de porro

1 branqueta d´api

1 BG (llorer, farigola, julivert)

200 gr de tomàquet triturat

1 all

12 sepietes

Posem a coure, en fred, tots els ingredients excepte les sepietes, l´all, el tomàquet triturat i una de les dues cebes. L´altra, la que va a la cocció de les llenties, amb els claus clavats. Quan arrenqui el bull baixem el foc i fem la cocció lentament durant aprox 45/60 minuts.

Netegem les sepietes intentant que no se separin els cossos dels caps, els hi treiem la boca i la part calcaria i les saltegem. Paral.lelament a la cocció de les llenties i abans de fer les sepietes haurem fet un sofregit de ceba, all i tomàquet, que afegirem a les llenties quan aquestes estiguin cuites. Podeu aprofitar la ceba i la pastanaga que heu bullit amb les llenties, queda molt bé.

Super bo!

IMG_5540

~ per picanyol a 22/02/2014.

Una resposta to “Llenties amb sepietes”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: