Crema de gallina amb ou poché (28/69)

El brou amb gallina és més bo que el de pollastre, és un fet. I si a sobre fas que sigui una cremeta rematada amb un ou poché i una mica de tòfona tens un triomf absolut!

Ingredients:

1 litre de brou de gallina

50 gr de farina d´arròs

250 ml de llet

50 ml de xérès sec

4 ous

unes làmines de tòfona

sal, pebre

El brou de gallina es fa igual que el de pollastre. Podeu utilitzar igualment una carcanada però llavors hi poseu una cuixa de gallina ben maca i llestos. Això sí, primer heu de daurar els ossos de pollastre i la cuixa de gallina, tot seguit les verdures del caldo, posar-ho junt i fer-ho bullir tres hores ben bones, amb una de repòs abans de colar-ho. I us quedarà un brou espectacular.

Per fer ja el plat en sí heu de posar a bullir el brou de gallina amb el xerès, disoldre la farina d´arròs amb aigua i tirar-ho al brou, fent-ho bullir quinze minuts a foc molt lent. L´ou poché el podeu fer directament en un cassó amb aigua i vinagre, uns tres minuts. I la tòfona la poseu al final de tot, quan ja ho hagueu emplatat.

IMG_5762

~ per picanyol a 19/02/2014.

Una resposta to “Crema de gallina amb ou poché (28/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: