Pollastre amb formatge i “torta” de patates (92/135)

Recepta que té un petit perill: la cocció del pollastre. Val la pena que quedi tendre! I una curiositat: la “torta” de patates està feta sense gens d´oli ni d´ou. Només patata…ratllada.

Ingredients:

4 cuixes o 3/4 pits de pollastre (millor que sigui una cosa o l´altra, tenen diferents temps de cocció!)

un vas de vi blanc

150 gr de gruyere

1 cullerada d´orenga

1 cullerada de mostassa

1 llimona

4 patates mona lisa mitjanes

unes fulles de julivert

sal, pebre

Daurem superficialment els trossos de pollastre amb oli d´oliva. Uns pocs minuts més tard hi afegim una barreja de vi blanc, mostassa (dolceta més aviat, no l´antiga) i orenga. Uns minutets més tard hi posem els trossos de formatge amb el julivert picat i el suc d´una llimona. Barregem bé i abans que s´hagi fos el formatge ja tindreu el plat llest.

Paral.lelament, però…o potser millor d´entrada: ratllet les patates i les poseu a coure en una paella sense gens d´oli. Jo diria que ho vaig cobrir. Haurem de donar-li al volta, com les truites, però no recordo pas quanta estona hi vaig estar. La seva cocció, això sí, era més llarga que la de tot el pollastre, així que millor que comenceu per aquí. Estarà llest quan noteu que les patates són fetes.

IMG_5481

~ per picanyol a 17/02/2014.

Una resposta to “Pollastre amb formatge i “torta” de patates (92/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: