Kourdass de pollastre amb ceba i xampinyons 86/135

“Kourdass” és quelcom escalopat (pollastre, vedella…) i farcit, normalment amb herbetes. Aquí la ceba i els xampinyons van apart, vull dir no van a dins del farcit que és el que podria semblar. Jo ho he trobat interessant però potser la propera vegada no faig pollastre amb farcit de pollastre sinó que barrejaré ingredients, de fet es poden fer moltes variacions!

Ingredients:

8 filets de pollastre

2 cuixes de pollastre picades (si us en sobra podeu fer-ne mandonguilles)

300 gr de xampinyons

1 ceba

2 dents d´all

1 manat de julivert

1 manat de cilantre

uns brins de safrà

un manat de ceba tendra

una cullerada de gingebre en pols

mig litre de brou de pollastre

Aplanem bé els filets de pollastre, piquem la carn de les cuixes (podeu demanar-ho a la pollastreria) i barregem en un bol la carn picada de pollastre amb la meitat del cilantre i del julivert picats, sal, pebre i una mica de safrà. de fet si el teniu en pols millor. Amb aquesta farsa farcim els filets, bé, la posem un en extrem i fem una mena de cilindres de pollastre amb el farciment a dins. Els fixem amb un escuradents. Fem un sofregit de ceba i alls, i quan hagi agafat color hi posem els kourdass, els marquem bé per tots els costats afegint el gingebre, els xampinyons tallats a quarts, la ceba tendra i mullem amb el brou de pollastre. I a coure, amb 25 minuts, potser trenta n´hi haurà prou. I cap al final de la cocció separeu una bona part del brou i el reduiu fins que tingui consistència de salsa.

IMG_5336

~ per picanyol a 11/02/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: