“Chorba” d´Essaouira 85/135

“chorba” és sopa, en aquest cas sembla que es tracta d´una especialitat de la ciutat marroquina d´Essaouira, una deliciosa sopa d´api, fonoll i llobarro amb brou de peix (també podria ser de verdures) que és de veritat una passada de bona.

Ingredients:

1 llobarro

1 bulb de fonoll

Dues branques d´api

una ceba

1 manat de julivert

1 manat de cilantre

litre i mig/dos litres de brou de peix

sal, pebre

Jo demanaria a la peixateria que us filetegin el llobarro i us el tallin en 4/6 trossos. A casa talleu les verdures i feu un sofregit de ceba. Més tard hi afegiu l´api i el fonoll i, abans de mullar amb el brou, el cilantre i el julivert picats. Quan el brou bulli deixeu coure a foc mitjà vint minuts. Quan estigui hi posem els talls de llobarro (salpebrats) uns tres minuts, màxim cinc, rectifiquem de sal i pebre i servim.

IMG_5339

~ per picanyol a 10/02/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: