Cus cus bil meslen (74/135)

Magnífic cus cus que he adaptat a la meva manera, respectant quasibé tots els ingredients però modificant una mica la manera de fer-lo, m´anava millor i ho trobo més pràctic!

Ingredients:

400 gr de cuixa de xai desossada (o qualsevol altra part del xai…sense os millor)

2 patates

2 pastanagues

200 grams de cigrons

250 ml de brou de xai (o de vedella)

cus cus (la sèmola) per a 4

una cullerada de tomàquet concentrat

una culleradeta de harissa

1 ceba grossa

2 dents d´all

sal, pebre

Fem primer un sofregit amb ceba i all. Posem a coure les patates i les pastanagues al vapor o com us vagi millor. Quan estigui rossa hi afegim el xai tallat a daus i daurem bé. Tot seguit hi posem el tomàquet concentrat i la harissa, remenem bé i finalment hi posem els cigrons, ja cuits. Afegim les patates i pastanagues i llavors arriba el moment de tirar-hi la sèmola, l´enrossim una mica i mullem amb el brou just. Tapem i deixem infusioanr fora del foc, en cinc minuts tindrem un plat deliciós!.

IMG_5278

~ per picanyol a 30/01/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: