“chorba” de peix del Mediterrani (79/135)

Excel.lent sopa de peix amb pasta de pinyons (de sopa), una petita delicadesa on podeu utilitzar només un tipus de peix, millor un amb personalitat (com l´aranya, per exemple), o barrejar-ne un parell o tres, com l’ orada i el moll. Jo vaig utilitzar aranya. Escórpora seria una altra gran tria.

Ingredients:

400 gr de peix de roca, variat o no, o peix blanc

1 ceba

1 cullerada de tomàquet concentrat

150 gr de pasta de sopa de pinyons

1/2 manat de julivert o de cilantre

1 branca d´api

oli extra verge

sal, pebre

1 litre de brou de peix

Fem un sofregit de ceba. Quan sigui rossa hi afegim l´api tallat ben petit i el tomàquet concentrat. Passats uns minuts hi afegim el julivert o el cilantre picat, mullem amb el brou de peix i quan bulli hi afegim la pasta de sopa, millor si és de pinyons, però bé, utilitzeu la que us agradi més (que no sigui gran). Quan manquin tres o quatre minuts per acabar la cocció hi posem els trossos de peix nets d´espines i servim quan siguin cuits, en un tres i no res.

IMG_5305

~ per picanyol a 25/01/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: