Ojja de nabeul amb gambes 69/135

Sota aquest nom s´amaga una mena d´ous remenats amb pebrot verd i tomàquet, a més a més de les gambes, francament bo!

Ingredients:

250 gr de tomàquets (també es pot utilitzar tomàquet triturat de llauna)

2/3 pebrots verds

2 dents d´all

300 gr de gambetes (tranquilament, les congelades)

4 ous

1 cullerada de tomàquet concentrat

1 cullerada de harissa

1 cullerada de café de comí mòlt

sal, pebre

oli extra verge

Sofregim l´all, els pebrots i tot seguit els tomàquets, tallats a daus. Cinc minuts més tard hi afegim el tomàquet concentrat i la harissa. Deixem coure uns minuts més i finalment hi tirem els ous batuts. Remenem bé, condimentem amb el comí, la sal i el pebre i servim. Excel.lent primer, amb torradetes, imprescindibles!

IMG_5098

~ per picanyol a 20/01/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: