Tajin de guatlles (67/135)

Excel.lent recepta marroquí de guatlles estofades, amb espinacs i ous també de guatlles que li donen un toc molt especial. Si no teniu aquests ous feu-ho igualment amb uns de “normals”, vaja, de gallina, que també us quedarà molt bo.

Ingredients:

6/8 guatlles

1 ceba grossa

2 grans d´all

1 manat de julivert

1 manat de cilantre

una mica de gingebre en pols

uns brins de safrà

una mica de cúrcuma

14 ous de guatlla/4 ous de gallina

50 gr de mantega

mig kilo d´espinacs

1/2 litre de brou de pollastre (o qualsevol au)

sal, pebre

oli extra verge

Netegem les guatlles i les tallem de manera que ens quedin separades les cuixes i els pits, quatre trossos per guatlla. Les marquem en una cassola, les reservem i en aquesta cassola hi fem un sofregit amb la ceba i els alls. Quan siguin rossos hi incorporem les espècies. Donem unes quantes voltes al conjunt, de manera que les guatlles s´impregnin bé de tots els sabors i mullem amb el brou. Uns minuts més tard hi tirem el cilantre i el julivert i deixem coure mitja horeta a foc més aviat lent. Mentrestant bullim els espinacs i en fem una mena de mandonguilles. Bullim també els ous de guatlla cinc minuts i al final ho posem tot junt a la cassola i ho deixem coure uns pocs minuts més. Boníssim!

IMG_5081

~ per picanyol a 13/01/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: