Zeytin piyazi (olives, anous, magrana) 61/135

Senzill i molt pràctic aperitiu, efectiu i fàcil de fer. Mooolt fàcil, només heu de trobar “melaza” de magrana i tindreu la clau del seu sabor.

Ingredients:

200 gr d´olives verdes trencades

2 cebes tendres

1 manat de julivert

70 grams d´anous

una cullerada sopera de “melaza” de magrana

oli extra verge

sal, pebre

pebre vermell

mitja magrana

Molt senzill. Primer heu de treure els pinyols de les olives. Talleu i piqueu la ceba tendra (també hi podeu posar alls tendres), piqueu les fulles de julivert i trieu la mitja magrana, vaja, peleu-la. Poseu-ho tot junt en un boll amb les anous, els pebres, la sal, l´oli i la melaza. Barregeu bé i afegiu-hi la magrana. Reserveu-ho a la nevera i tasteu abans de servir-ho com a aperitiu per si fós necessari salpebrar-ho. Sorprenent.

IMG_5053

~ per picanyol a 09/01/2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: