Crema de camagrocs (26/69)

Sopa totalment estacional, suposo que es podria fer però igualment amb camagrocs secs, tot i que no seria ben bé el mateix…

Ingredients:

300 gr de camagrocs

1 llesca de pa torrat

1 porro

100 cc de crema de llet

Uns talls de pernil del pais

Fem primer sofregir el porro i quan el tenim ben ros tirem a l´olla els camagrocs, ben nets. Hi donem dues voltes, hi posem una llesca de pa torrat i ho mullem amb aigua, cobrint-ho tot. Rectifiquem de sal un cop hagi bullit una mitja hora, ho triturem molt bé i si volem hi posem la crema de llet. Podem no fer-ho, cap problema, al contrari, a mi m´agrada més sense. Això sí, s´ha de triturar ben fi, a consciència. I també hi podeu posar uns encenalls de pernil per decorar i acabar de donar-li un toc especial al plat.

IMG_5222

~ per picanyol a 23/12/2013.

Una resposta to “Crema de camagrocs (26/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: