Sopa de galets farcits amb mussolina de lluç (24/69)

Sopa de nivell, high class, fàcil de fer, un xic laboriosa pel fet d´haver de farcir els galets però val molt la pena!

Ingredients:

2 litres de brou de peix

200 gr de pasta de galets grossos (aprox)

300 gr de lluç net i sense espines

2 cullerades de xerès sec

sal, pebre blanc

un pot de crema de llet de 200 ml

Bullim la pasta dins el brou durant uns 8-10 minuts. La retirem de l´olla i la deixem refredar. Mentre bull la pasta es trinxa el lluç, es salpebra i es barreja amb el xerès i la crema de llet. A la recepta diu que es posi aquesta pasta al congelador quinze minuts i després es farceixein els galets. Jo no ho vaig fer, i la veritat es que el farcit va sortir dels galets en unes quantes ocasions, no sé si hi tindrà relació o no, però ho comento per si les mosques. Una vegada farcits els galets tornem a posar-los al brou, que em mantingut calent, una vegada aquest ha tornat ha bullir i els deixem uns cinc o sis minuts més. Dues claus: un lluç ben fresc i un brou ben saborós. Triomfada!

IMG_5132

~ per picanyol a 17/12/2013.

Una resposta to “Sopa de galets farcits amb mussolina de lluç (24/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: