Caldereta de rap (23/69)

Una nova versió de la sopa de rap, això de “caldereta” és més aviat el nom del plat, ho veig més realment com una (això sí) molt bona sopa.

Ingredients:

1 rap de kilo

1 ceba

1 gra d´all

1 branca de farigola

4 patates mitjanes

8 tiges de cebollí

25 gr de pinyons

1 bitxo

1 cullerada de conyac

4 cullerades de farina

oli, sal, pebre

Farem primer el brou amb la ceba sofregida, el cap del rap i les espines, la farigola, l´all i una mica de sal i pebre. Amb mitja horeta que bulli ja n´hi ha prou, el coleu i el torneu a posar a l´olla, aquesta vegada amb les patates. Mentrestant en una paella saltegeu els pinyons amb el bitxo i un gra d´all tallat petit amb una mica d´oli. Mulleu amb el conyac i quan s´hagi evaporat l´alcohol i afegiu la farina. Remeneu fins que sigui rossa i ho tireu a l´olla a la vegada que el rap, en talls mitjans. Deixeu coure uns tres minuts, afegiu el civolet i serviu.

IMG_4990

~ per picanyol a 03/12/2013.

Una resposta to “Caldereta de rap (23/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: