Rap amb albergínia i salsa de pebrot (39/135)

Atenció a aquest plat i, sobretot, a la sensacional salsa de pebrot vermell, una delícia de Champions League que a més a més podeu utilitzar per a altres preparacions. Ideal però amb rap i també amb bacallà.

Ingredients:

una bona cua de rap o 2 talls de rap x persona

2 albergínies

2 cullerades de pinyons

500 gr de pebrots vermells

250 gr de tomàquets de pera (un parell o tres)

1 ceba de figueres

1 cullerada de concentrat de tomàquet

1 gra d´all

1/2 litre de brou de peix

1 culleradeta d´anís es trellat

sal, pebre

oli extra verge d´oliva

Posarem a coure les albergínies al forn, 45 minuts a 180 graus. I mentrestant farem la salsa sofregint primer la ceba i, tot seguit, el pebrot tallat a daus petits i l´all xafat. Una estoneta més tard hi afegim els tomàquets, el concentrat de tomàquet, l´anís estrellat i quan hagi fet una mica tot la xup xup ho mullem amb el brou de peix. Deixem coure a foc mitjà una mitja horeta ben bona, si veieu que cal una mica més, i ho passeu pel xino. Jo no vaig haver de rectificar en quan a textura però si ho vaig salpebrar. I estava per menjar-se´la a cullerades allà mateix. Mentre s´acabava de coure l´albergínia vaig torrar els pinyons a la paella i vaig fer el rap a la planxa. L´albergínia la vaig xafar amb els pinyons, tallar finíssima i la vaig servir fent unes “quenelles” (amb dues culleres grans) per acompanyar un rap exquisit (si és super fresc ja està tot dit) amb una salsa esepctacularment bona…i que faré servir en més d´un plat. Super recomanat!

IMG_4850

~ per picanyol a 17/11/2013.

Una resposta to “Rap amb albergínia i salsa de pebrot (39/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: