Feta sagamaki (35/135)

A vegades els plats més senzills són els més bons, i només necessites un bon formatge, un bon oli extra verge, unes bones olives i un bon tomàquet per fer un entrant deliciós. Doncs tot això és el “feta sagamaki”.

Ingredients:

4 tomàquets

formatge feta (un paquet)

100 gr d´olives de kalamata

alfàbrega (opcional)

orenga

3 grans d´all

Talleu el tomàquet a rodanxes, l´all a làmines fines i treieu els pinyols de les olives. Poseu les rondaxes de tomàquet en un recipient que pugui anar al forn, les làmines d´all a sobre i talleu el formatge feta a daus, posant uns tres trossos de feta per rodanxa de tomàquet. Ho cobriu amb fulles d´alfàbrega, orenga i una bona dosi d´oli extra verge. Enforneu durant quinze minuts a 240 graus i tingueu preparat el pa per sucar!

IMG_4829

~ per picanyol a 11/11/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: