Pilaf de bulgur amb llenties i ou ferrat (34/135)

Senzill i ràpid plat, sa, bo i molt fàcil de fer!

Ingredients:

4 mides de bulgur (com el cuscús aprox…jo es que ho faig a ull!)

500 gr de llenties cuites (o el seu equivalent en cru)

una cullerada de harissa

1 ceba grossa

oli extra verge

4 ous

Com que vaig comprar les llenties ja fetes només vaig haver de sofregir la ceba, tallada a làmines, i mentrestant hidratar el bulgur amb el doble d´aigua freda o del temps que bulgur. Quan estava a punt el bulgur hi afegia la cullerada de harissa (o qualsevol altra salsa picantilla…jo l´he trobada en tubs), la ceba i les llenties i mentre ho escalfava una mica en una paella amb una mica d´oli feia els ous ferrats. Un altre dia us explico com fer les llenties, molt més ràpid i fàcil del que la gent es pensa, i en tal sols una horeta!

IMG_4830

Anuncis

~ per picanyol a 08/11/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: