Amanida de pasta i llenties amb remolatxa

Ja, tema amanides de pasta es cosa estiuenca i ara ja som a la tardor, comença a fer rasquilla i tal i pasqual…bé, ve quedar super bona, així que la publico ara igualment! I a més, encara fa bon temps!

Ingredients:

250 gr de pasta (maccheronelli per exemple són ideals…o espirals)

2 remolatxes

200 gr de llenties pardines

2 ous durs

unes quantes tàperes

4 “palmitos” (margallons, oi?)

una cullerada de mostassa a l´antiga

1 tomàquet d´amanir grosset

unes branques de menta

unes branques de julivert

unes branques de cilantre

oli extra verge

Bé, mentre poseu a bullir l´aigua amb sal per fer-hi la pasta feu el mateix per fer l´ou dur i aneu tallant a dauets la remolatxa i el tomàquet. Piqueu les herbes (podeu posar les que vulgueu…), talleu els “palmitos” a rodanxes i quan tingueu la psata bullida espereu que es refredi i llavors ho barregeu tot, amb les llenties incloses (comprades cuites), i els ous. Ho amaniu amb una “vinagreta” de mostassa a l´antiga i oli extra verge i ho deixeu una bona estona a la nevera. Naturalment hi podeu afegir el que us vingui més de gust i creieu que lligui, de fet aquesta és una ampliació d´una recepta similar amb llenties i remolatxa que vaig publicar fa un temps….

IMG_4911

~ per picanyol a 28/10/2013.

Una resposta to “Amanida de pasta i llenties amb remolatxa”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: