Crema de galeres (17/69)

Deliciosa crema, ja ho pot estar de fet, les galeres no són barates però la veritat és que val la pena fer-la!

Ingredienst:

1 kilo de galeres

1 ceba

1 gra d´all

100 gr de pa amb força molla

crema de llet (opcional)

civolet

oli, sal, pebre

Començarem fent el brou sofregint la ceba i l´all. Quan tot tingui color hi posem les galeres, sofregint-les uns minuts aixafant els caps. Ho cobrim amb aigua, un litre i mig aprox, i ho deixem coure a foc més aviat lent mitja horeta com a màxim. Colem el brou i el posem de nou a l´olla, afegint-hi el pa i fent-ho bullir de nou uns vint minuts. Ho triturem, passant-ho pel xinès, i si voleu s´hi pot afegir crema de llet. Ho serviu amb una mica de civolet picat. Boníssima!

IMG_3514

~ per picanyol a 17/10/2013.

Una resposta to “Crema de galeres (17/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: