Kefta de peix (25/135)

El “kefta” de peix són una mena de mandonguilles grosses i xafades boníssimes, on francament no és necessari que el peix utilitzat (normalment lluç) sigui fresc, a no ser que estigui de super oferta (com va ser el meu cas) i surti millor de preu que el congelat!

Ingredients:

uns 800 grams de peix net d´espines, preferentment lluç o llucet

2 patates mitjanes

julivert

1 ceba

pa ratllat

2 ous

farina

una mica de cúrcuma

una mica de comí mòlt

sal, pebre

salsa de tomàquet

Posem primer de tot les patates a bullir.

Podeu escaldar el peix o no fer-ho, jo trobo que no cal, després al fregir les mandonguilles queda fet de sobres…Sofregim primer doncs la ceba, i quan estigui ben dauradeta hi afegim el julivert tallat ben petit. Fora del foc hi posem el peix tallat ben petit, les patates, els ous, les espècies i la sal, a més a més del pa ratllat (a ull, el que la farsa us demani). Ho aixafeu bé amb l´ajuda d´una forquilla (per exemple). Feu llavors les mandonguilles, més grosses que una mandonguilla normal, que recordeu heu d´aixafar. Les enfarineu i les fregiu, acompanyant-les quan les serviu amb salsa de tomàquet.

IMG_4335

~ per picanyol a 12/10/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: