Kebab d´albergínia (24/135)

Aquest plat és com un estofat de vedella però amb xai, i afegint al final l´albergínia fregida apart, que li dona un toc brutal. Una delicia de plat!

Ingredients:

1 cuixa de xai desossada

2 albergínies

3 cullerades soperes de concentrat de tomàquet

1 ceba

1 pebrot verd

farina

margarina

mig litre de brou de carn

Molt senzill: primer daurarem la carn, salpebrada i tallada a daus, i la reservarem. Al mateix oli hi sofregirem una ceba i un pebrot verd, hi afegirem el tomàquet concentrat, tornarem a posar-hi la carn i ho cobrirem amb brou de carn, deixant-ho coure a foc mitjà uns tres quarts d´ahora.

Merntrestant tallarem l´alberginia a làmines, i després a bastonets grossos, i la fregirem. La reservem i quan a l´estofat de xai li manquin uns deu minuts hi afegirem l´alberginia, deixant que faci la xup xup conjuntament uns deu minuts. Boníssim és poc!

IMG_4288

~ per picanyol a 10/10/2013.

Una resposta to “Kebab d´albergínia (24/135)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: