Xai all´abruzzese (2/135)

Com us podeu imaginar aquesta senzilla i fantàstica recepta és originària d´Itàlia…amb aquest nom era clar, oi?!

Ingredients:

Una cuixa de xai desossada i tallada a daus

1 gra d´all

1 branca de romaní

3 cullerades de vi blanc

1 llimona

2 ous

1 cullerada generosa de parmesà ratllat

oli extra verge

sal, pebre

Saltegem la carn a daus en un oli amb un gra d´all tallat petit. Afegim ja d´entrada també les fulles de romaní picades i ho sofregim a foc lent uns deu minuts. Mullem llavors amb el vi blanc i deixem que redueixi. Mentrestant preparem una barrejada amb els ous batuts, el suc de la llimona i el formatge i ho tirem a la cassola amb la carn quan encara quedi una miqueta de vi, però ja estigui pràcticament evaporat. Remenem bé i deixem que quallin els ous però sense que ho facin del tot, que quedi com un ou remenat i no una truita, serà encara més bo, paraula!.

IMG_4087

~ per picanyol a 30/08/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: