Crema d´escalivada amb anxoves (12/69)

Trobo curiós que l´autora no posi albergínia a una crema d´escalivada. Jo en vaig posar una…i crec que amb dues la cosa potser hagués funcionat millor. De totes maneres també ha funcionat, eh, segueix sent una bona idea i ben freda amb unes anxoves tallades entra de meravella. També hi posa tomàquet, escalivat, clar.

Ingredients:

3 cebes

2 pebrots vermells

2 albergínies

1 kilo de tomàquets madurs

aigua o brou de verdures…a ull

una llauna d´anxoves

sal, pebre

Primer haureu d´escalivar totes les hortalises i un cop cuites i refredades les poseu a la batedora juntament amb una mica de sal i pebre, unes quantes anxoves i ben bé mig litre d´aigua o de brou de verdures. Si quan ho heu batut/triturat queda molt espès, o bastant espès, millor afegir-hi més aigua o més brou, jo almenys prefereixo que no sigui gaire espessa. La quantitat ja és a ull, in situ, depenent de com us quedi. El que si us recomano es que hi poseu unes quantes anxoves tallades a dauets per sobre quan ho serviu, el toc és definitiu i guanya molt tot el plat.

IMG_4072

~ per picanyol a 07/08/2013.

Una resposta to “Crema d´escalivada amb anxoves (12/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: