Crema de tomàquet amb xips de carbassó (13/69)

 

Aquesta crema pot menjar-se freda i calenta, és tan d´estiu com d´hivern, tot i que llògicament ara serà molt més bona per la qualitat dels tomàquets, i freda és també força bona…però és molt diferent de les que he fet fins ara perquè en aquesta ocasió el tomàquet el bullim, igual que la ceba i la patata.

Ingredients:

1 ceba grossa

3 patates mitjanetes

1 kilo de tomàquet

una branca d´alfàbrega

un carbassó

brou de verdures/aigua (litre i mig aprox)

Sofregirem primer la ceba, tot seguit els tomàquets i finalment les patates, tot tallat ben petit. Afegim el brou o l´aigua i deixem coure a foc mig una mitja horeta. Deixem refredar, ho passem pel xinès i ho reservem a la nevera. Abans de servir-ho tallem el carbassó a rodanxes molt fines, ideal si teniu una mandolina, i les fregim amb el foc molt calent uns segons per cada banda. No em van quedar gaire cruixents, però l´altra manera de fer-ho, radicalmente diferent (foc fluix, una estona) no em va funcionar pas.

IMG_4115

~ per picanyol a 05/08/2013.

Una resposta to “Crema de tomàquet amb xips de carbassó (13/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: